Over Amsterdam Tekne

Over Amsterdam Tekne

Amsterdam Tekne is in 2018 opgericht in Amsterdam en is Nederlands eerste rondvaart bedrijf die tours en arrangementen met Turkse tradities en thema’s aanbied. De website AmsterdamTekne.com is onderdeel van Amsterdam Tekne B.V. en heeft meer dan 20 schippers, hosts & hostessen en mederwerkers werkzaam.

Met een missie om mensen met een Turkse achtergrond de Amsterdamse grachten te laten beleven vanaf het water biedt Amsterdam Tekne de leukste tours en arrangementen met de Turkse gastvrijheid en service. Uiteraard is iedereen van harte welkom, waar je ook vandaan komt en waar je ook naar toe wilt; samen genieten van het leven is wat ons verbindt.

Bij Amsterdam Tekne laten we mensen de prachtige grachten van Amsterdam ontdekken met rondvaarten als Turks ontbijtbuffet (Kahvaltı Boot) cruise, historische cruise, business cruise, Sultan High Tea cruise, Tatli Tekne met Turkse zoetigheden, Türkü tekne (rondvaart met live Turks muziek) volledig verzorgde vrijgezellen cruise tot romantische huwelijksaanzoek cruise waar je JA! tegen zegt.
De AmsterdamTekne.com -website is beschikbaar in meerdere talen, we bieden in totaal 29 tours en arrangementen, en hebben meer dan 50 vergunde passagiersvaartuigen (sloepen en salonboten) inclusief schipper en hostess beschikbaar.

Elke dag worden meer dan 10 tours & arrangementen gereserveerd op AmsterdamTekne.com of het nu om een persoonlijke of zakelelijke aangelegeneheid gaat, gasten kunnen gemakkelijk direct hun ideale tour of arrangement boeken via AmsterdamTekne.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te bieden. Via ons klantenserviceteam kunnen gasten elke dag van 09:00 tot 17:00 uur chatten of emailen voor vragen en reserveringen in het Nederlands, Turks, Engels, en zelfs Duits.

Naam en adres

Amsterdam Tekne B.V.
Oosterdokkade 3A
1011 DK Amsterdam
Nederland

 

Founder

Atay Dogan

 

Contactgegevens

Bedrijfsregistratie

Kamer van Koophandel Amsterdam
Dossiernummer: 70574030
BTW-registratienummer: NL164089998B03
Registratienummer van het CBP: 1288847

Wat Amsterdam Tekne aanbiedt

Ongelofelijke keus 
Op AmsterdamTekne.com vind je een enorm breed en gevarieerd aanbod aan sloepen, salonboten, boottochten en unieke tours en thema’s – allemaal op één plek.

Lage prijzen 
Amsterdam Tekne garandeert u de beste beschikbare prijzen aan te bieden. En met onze belofte voor de beste service, kunt u er altijd gerust op zijn dat u een goede deal krijgt.

Direct bevestiging 
Bij AmsterdamTekne.com wordt elke reservering direct bevestigd. Zodra je jouw  perfecte boottour hebt gevonden, hoef je nog maar een paar keer te klikken.

Geen reserveringskosten 
We brengen geen boekingskosten of administratieve toeslagen in rekening. En in de meeste gevallen kunt je jouw boeking gratis annuleren.

Veilig boeken 
We faciliteren elke dag vele transacties via ons veilige platform, en werken altijd met de hoogste veiligheidsstandaard om uw privacy te garanderen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer info.

Elke dag ondersteuning 
Of je nu nét hebt geboekt of al van je boottocht aan het genieten bent, ons klantenserviceteam staat voor je klaar om jouw  vragen te beantwoorden en je belangen te behartigen in meerdere talen. Bekijk ook onze Veelgestelde vragen voor gasten.

Bu sayfanın Türkçe versiyonunu buradan okuyun