"KAHVALTI BOOT" Varen met heerlijk Turks ontbijt/brunch

Vers & rijk Turks ontbijt/brunch

2 uur varen op de Amsterdamse grachten

Op/afstap locatie nabij het Amsterdam Centraal Station

Overdekte & verwarmde luxe salonboot

Iedere zondag van 12:30 tot 14:30

49,95 p.p

MEER OVER DEZE CRUISE

Waarom deze cruise met Turks ontbijt/brunch?

In de Turkse cultuur wordt er veel waarde gehecht aan de eerste maaltijd van de dag, er wordt uitgebreid warm en koud ontbeten eigelijk een soort brunch dus. Kom samen met je familie of vrienden genieten van deze heerlijke traditie op de 'KAHVALTI BOOT'. We zijn trots dat we u een heerlijk en rijk Turks ontbij / brunch aan mogen bieden op de overdekte en verwarmde luxe salonboot. U zult genieten van al het verse eten en drinken terwijl we varen over de prachtige Amsterdamse grachten. Een beter begin van de zondag kunt u zich niet wensen. Welkom aan boord!

Wat kan ik verwachten?

U wordt opgehaald nabij Centraal Station (een plattegrond met de exacte locatie sturen wij u samen toe met de tickets). We varen met een volledig elektrische salonboot, dus geen geur van benzine en geen lawaai. Daarnaast is de luxe salonboot overdekt, verwarmd en is er een toilet aan boord. Bij mooi weer kunnen ramen en dak open. Om iedereen voldoende ruimte te bieden verkopen wij maximaal 32 tickets per tour. Onze professionele kapiteins en hosts zorgen voor uw veiligheid en comfort.

Hoe kan ik reserveren?

Deze speciale KAHVALTI cruise is alleen te vinden op AmsterdamTekne.com. Reserveer uw plaatsen hier online. Kies de datum, vul het formulier in en voer de betaling uit. U kunt ons support-team alles vragen via de telefoon / WhatsApp of per e-mail. Zodra uw betaling online is voltooid, is uw plaats definitief. De tickets worden u per e-mail toegestuurd samen met de locatie van het vertrekpunt. Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per tour, reserveer nu. Groepen vanaf 10 pers. kunnen ook een prive kahvalti cruise boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Wat krijg ik voor 49,95 p.p?

> 2-uur durende cruise op de overdekte en verwarmde luxe salonboot, door de historische en sfeervolle grachten van Amsterdam; > Vers en onbeperkt ontbijt/brunchbuffet. Van warme mercimek corba (linzensoep) tot menemen (shakshuka), salades, brood, simit, kaas, groenten, zoetigheden tot (gevulde) deegwaren; > Onbeperkt Turkse cay (thee) en water > Kinderen van 2 - 12 jaar 19,95 p.p (baby's tot 2 jaar gratis)

Ben je klaar voor de leukste cruise van Amsterdam?

1. Reserveer uw tickets hier

Groepen vanaf 10 pers. kunnen een prive kahvalti cruise boeken. Vraag naar de mogelijkheden via support@amsterdamtekne.com of chat met ons!

2. Stap aan boord nabij Amsterdam Centraal

De exacte locatie krijgt u in de bevestigingsmail

3. Twee uur varen door de Amsterdamse grachten, genieten van het verse eten
4. Terug bij Amsterdam Centraal
5. Nagenieten van een heerlijke zondag met op de Amsterdamse grachten!

Ook leuk om tickets cadeau te geven, vraag naar de speciale Kahvalti Cadeaubox

Varen op een luxe salonboot met vers en onbeperkt Turks ontbijt / brunch
Uniek in Nederland!
Exclusief genieten!
  • 49,95 p.p
  • 2 uur varen door de Amsterdamse grachten
  • Verwarmde en overdekte salonboot
  • Iedere zondag
  • Op en afstappen nabij het Amsterdam Centraal station
  • Gezellig en comfortabel
  • Muziek
  • Turkse service en gastvrijheid

"Genieten op de Amsterdamse grachten met de Turkse service & gastvrijheid"

Dit zeggen gasten over deze tour

Geweldige en heerlijke ervaring! Varen op de prachtige Amsterdamse grachten en een rijk ontbijtbuffet met warme thee en broodjes. Ontzettend gastvrije kapitein en host. Echt een aanrader!
Helen, 32 jaar
Rotterdam
Ik word hier blij van! Het ontbijt was erg lekker, goed geregeld allemaal. Gezellige kapitein, die Turks sprak met mijn ouders en Nederlands met mijn vrouw. Iedereen voelde zich welkom. Hartelijk dank voor de fijne zondag.
Arda, 39 jaar
Utrecht
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen contact met ons op via: E-mail | Telefoon | WhatsApp | Chat

support@amsterdamtekne.com

+31 631 909 006

Wat je nog meer kunt doen

Tickets 35,- p.p

1.5u varen | gids | hapje & drankje
"TURKIJE IN AMSTERDAM"

Historische rondvaart met TR-NL sprekende gids

Tijdens deze rondvaart op de Amsterdamse grachten verteld onze TR-NL sprekende gids over de eeuwenoude banden tussen Turkije en Amsterdam. Incl. hapje & drankje. Boek nu de tour voor een groep of koop online losse tickets!

Prijs vanaf 45,- p.p

1.5u varen| min. 8 pers.| onbeperkt drank
VERJAARDAG CRUISE ARRANGEMENT

Vier je verjaardag op de Amsterdamse grachten

Vier je verjaardag met al je vrienden, familie of geliefden op de mooiste grachten van Amsterdam! Onze boten zijn open of gesloten, verwarmd en hebben een toilet aan bootd! Speciale verzoeken en verrassingen zijn mogelijk!

Prijs vanaf 45,- p.p

1.5u varen| | muziek | onbeperkt drank
VRIJGEZELLEN CRUISE ARRANGEMENT

Onvergetelijke vrijgezellenfeest boot tour

De prachtige grachten van Amsterdam, fun samen met vrienden. Beleef een unieke vrijgezellenfeest! Extra entertainment voor mannen en vrouwen: Oriental show, Stripshow, livemuziek, catering, BBQ. Alles is mogelijk. Laat het feest beginnen!
Bu sayfanın Türkçe versiyonunu buradan okuyun
Comments are closed.