Hier vind je de leukste boot tours op de Amsterdamse grachten

Met Turkse tradities, thema's en gastvrijheid

Shisha Boot

tickets 35,- p.p
Elke dag op de Amsterdamse grachten

Shisha - Nargile - Hookah Cruise

Uniek in Nederland! Varen op de Amsterdamse grachten met een heerlijke Shisha - Nargile - Hookah. Smoke, Chill & Cruise. Kom ontspannen boek nu je tickets

Kahvaltı Boot

tickets 49,95 p.p
Iedere zondag 12:30-14:30

KAHVALTI CRUISE

2 uur varen en genieten van een rijk gevulde Turks ontbijt/brunch

Welkom! Hoşgeldiniz!

We willen natuurlijk dat je ontspannen aan board komt dus zetten we wat stappen voor je op een rijtje...

Boekingen en reserveringen

Vanaf 35,- heb je al een ticket voor één van onze onvergetelijke tours. Boek direct online of reserveer via chat, telefoon of per email.

Bevestiging

Zodra de betaling via iDeal is gelukt ontvang je jouw tickets per email of krijg je een bevestiging van je reservering. Check de algemene voorwaarden voor ons annuleringsbeleid.

Aantal personen

Onze tours starten bij min.10 boekingen, er zijn per tour max. 32 tickets beschikbaar. Voor groepsboekingen vanaf 10 personen neem contact op met onze klantenservice via support@amsterdamtekne.com

Opstap locatie

Afhankelijk van welke tour je hebt geboekt kan de opstaplocatie verschillen. Geen punt, op je ticket staat altijd het exacte adres. Meeste nabij het Amsterdam Centraal station.

Kom op tijd

Wij adviseren om minstens 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn op de vertreklocatie. Amsterdam kan verwarrend en vertragend zijn, dus geef jezelf of je groep voldoende tijd!

Hoelang varen

De tours duren altijd minstens 90 minuten. Sommige meer, maar het hangt ervan af hoelang het duurt om compleet te zijn en de weersomstandigheden kunnen veranderen.

Ontdek Amsterdam vanaf de grachten

Bekijk Amsterdam eens van een andere kant: vanaf het water! Varend door de grachten zie je de 17e-eeuwse huizen, romantische bruggen en woonboten vanuit een heel ander perspectief. Onderweg is er altijd wel iets te zien waar je de echte Amsterdamse sfeer kunt opsnuiven. 

Onze schippers, hosts/ hostessen en gidsen vertellen je alles wat je wilt weten over de bezienswaardigheden en attracties waar je tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten langskomt. De grachten zijn de schitterende waterwegen die de talloze historische gebouwen, interessante musea, gezellige pleinen en drukke markten van Amsterdam met elkaar verbinden. Een rondvaart door Amsterdam is dan ook dé manier om de schoonheid en de geschiedenis van onze hoofdstad beter te leren kennen.

De historische Amsterdamse grachtengordel is zelfs opgenomen in de gerenommeerde UNESCO World Heritage List. Op 1 augustus 2010 werden de vier hoofdgrachten de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht benoemd tot werelderfgoed.

Er zijn vele manieren om het prachtige Amsterdam te verkennen. Pak de fiets, loop rustig rond of ga met een boot door grachten. Een van de drukst bezochte attracties in Nederland is de rondvaart in Amsterdam. Zo’n 3 miljoen passagiers per jaar worden vervoerd door meer dan 100 rondvaart- en lijndienstboten. Het is niet alleen een populaire attractie voor de buitenlandse toeristen, ook de Nederlanders maken er graag gebruik van. Iamsterdam heeft een uitgebreide lijst van rondvaartenvoor overdag en in de avond. Door de 165 grachten zijn en 1500 bruggen wordt Amsterdam ook wel het Venetië van het noorden genoemd.

Alle bezienswaardigheden van Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station. 

Neem voor vragen contact met ons op via: E-mail | Telefoon | WhatsApp | Chat

support@amsterdamtekne.com

+31 631 909 006